Gratis för alla barn! Cirkusskola på Överkalix sommarmarknad!

Fredag & lördag, 19-20 juli
Plats: utanför Folkets Hus

Årets stora nyhet! Cirkusskola med Nordcirkus för marknadens yngre besökare! Massor av spännande och roliga övningar där barnen får möjlighet att testa på att vara cirkusartister för en dag.

På cirkusskolan kommer deltagarna att få möjlighet att prova på en massa olika former av jonglering – från enklaste grunder med sjalar till mera avancerade nivåer med bollar, käglor, diabolos mm. Inom akrobatiken får man lära sig vad man kan göra med sina kroppar som verktyg, t.ex. enkla rullningar via olika fyrfotaövningar, kullerbyttor och hjulningar. Det blir även övningar i parakrobatik, att lära sig samarbeta och känna tillit till varandra. Med hjälp av lindansställning och påfågelsfjädrar blir det övningar i både att balansera sig själv samt att balansera objekt. Deltagarna får även prova trapetsen.

Rekommenderad ålder är ca 6-15 år.

Varmt välkommen med ansökan!

Observera! Beroende på antalet deltagare till cirkusskolan återkommer vi med mer information om upplägg för dag och tid till dig som är anmäld.

 

 

 

Anmälan

 

Frågor om anmälan och Cirkusskolan kan besvaras av Bo Häggroth, Överkalix kommun bo.haggroth@overkalix.se , Telefon 070-115 33 56