Uncategorized

Överkalix sommarmarknad 19-21 juli.

Men redan på torsdag 18/7 smygstartar Överkalix sommarmarknad med bland annat beachvolleybollturnering, modevisning och trubadurer, för att sen hålla igång hela helgen. Årets marknad bjuder på ett fullspäckat program. Förutom den traditionella marknadsgatan med knallar från hela landet så kommer det finnas en bredd av aktiviteter och arrangemang.

Det blir allt från poetry slam och marknadslöpet till bilutställning m.m. Helgen bjuder på musik för alla smaker med bland annat trubadurer, jazz, blues och rock. Under fredagen har vi äran att presentera Renaida på scenen i Blåskoleparken.

Det blir stort fokus på barnfamiljer i år. För de yngre marknadsbesökarna finns det bland annat cirkusskola, käpphästtävling, ponnyridning och mycket mycket mer! Även våra lokala matbutiker satsar stort på barnaktiviteter under marknadshelgen.

Marknaden startade 1986 och återkommer alltid den tredje helgen i juli. Årets sommarmarknad genomförs av Överkalix kommun och fullständigt program finns på: www.visitoverkalix.se/overkalixmarknad/

Frågor besvaras av marknadsansvarig Sara Söderberg tel: 0721421805 mail: sara.soderberg@overkalix.se