Dagaktiviteter 2024

Dagaktiviteter kommer att fyllas på här eftersom

Sponsor av Dagaktiviteterna under Dansbandsveckan i Överkalix 2023
Syfte
Att kunna erbjuda olika typer av aktiviteter dagtid, riktade mot både medborgare och besökare under Dansbandsveckan. Genom att arrangera dagaktiviteter under perioden tror vi att vi kan locka besökare som inte dansar, men som vill besöka Överkalix på grund av alla aktiviteter som erbjuds.

Via dagaktiviteterna och underhållning dagtid ökar vi möjligheten att nå ut till fler målgrupper, som då kan välja att följa med och uppleva Norrbotten, och njuta av natur och djur och alla de dagaktiviteter som erbjuds.

Helhetsupplevelse
Det blir ett sätt att marknadsföra Överkalix, och även till viss del Norrbotten, i sin helhet. Vi ser även att detta evenemang på flera sätt kommer att påverka regionen Norrbotten positivt. Det kommer besökare från hela Sverige, även södra och mellersta Sverige, men även från östra Finland och Nordnorge, för att delta på Dansbansveckan och för att ta del av de dagaktiviteter som erbjuds.

Dagaktiviteterna är ytterst viktiga för att skapa en helhetsupplevelse för de som besöker oss, och även för att skapa ett intresse för Överkalix och Norrbotten, som kanske resulterar i att man vill besöka flera platser och kommuner i Norrbotten, och att man stannar kvar några extra dagar för att hinna se så mycket som möjligt.

Resultatet var verkligen positivt. Alla aktiviteter fick besökare och det var besökare från hela Sverige, enda ner ifrån Kalmar och även från Finland och Norge. Bara positiva reaktioner och glads miner under dagarna. Många kom fram till projektledaren och tackade för ett fantastiskt arrangemang.
Antal aktiviteter blev 25 då vi fick några avhopp. Hur många personer som besökte Överkalix under Dansbandsveckan på grund av de dagliga aktiviteterna vinns det inget svar på, då alla aktiviteter var gratis. Vi vet att de kom 1200 personer för att dansa och enligt historik från andra dansbandsveckor så brukar de komma ungefär lika många medföljare.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer