Om dansbanorna

Brännabergets Festplats

Brännabergets anrika festplats har åter slagit upp sina portar för fest och dans. Här högst upp på berget dansar du under midnattssolen med en storslagen utsikt över omgivningarna. Flera av våra största artister och band har spelat här när folkparksturnéer hade sina glansdagar på 1970- och 80-talet. Många är de vänskapsband och kärlekshistorier som börjat just här, kanske började det med en dans?

Bra att veta om danskvällarna på ”Berget”

Försäljning av mat, läsk, kaffe, fika och tombola ute på området. I restaurangen och angränsande serveringsområde finns försäljning av mat, vin, öl, läsk, kaffe, fika och glass.

Området är asfalterat och har flera WC och handikapp WC.

Alla åldrar är välkommen till ”Berget” dock gäller 18- års åldersgräns till det avgränsade serveringsområdet där öl och vin serveras.

Ingen egen mat eller dryck får medtagas in på området. Medhavda väskor och dylikt kan komma uppmanas att visas.

Betala gärna med kontanter för snabbare köp. Du kan även betala med swish och på några försäljningsställen kan du betala med kort.

Bokning av middag under danskvällarna samt bokning av begränsat antal ställplatser utan faciliteter för husbil/husvagn kommer att kunna bokas senare. Se och följ Brännabergets Festplats för uppdateringar.

Begränsat antal personbilsparkeringar finns.

Vi hälsar dig varmt välkommen! Jonas och Katarina

Allsåklubben

Du färdas i Överkalix djupa skogar när du når Allsåklubben. Här öppnar sig skogen och ger plats åt en dansloge med tillhörande camping vid den glittrande sjön Allsjärv. Här har dansats logdans sen 1960-talet till många av våra populäraste dansbandslåtar. Men oavsett om du dansat här förr, i sommar skapar vi nya oförglömliga minnen.

Grand Arctic Resort by Explore the North

Som ett smycke står det rödmålade hotell Grand arctic hotell och speglar sig i vattnet, just där älvarna möts. Den här dansbanan finns i Överkalix centralort.

Väljer du att bo på hotellet eller den anslutande campingen så kan du dansa dig hela vägen till dansgolvet.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer