I Jockfall finns något för alla som gillar friluftsliv, fiske och storslagen vildmark, det är pärlan i hela Kalixälvssystemet, med smältvattnet från Sveriges högsta fjäll Kebnekaise.

Jockfall, en av Europas bästa laxfiskeplatser omgiven av storslagen vildmark, bara fyra mil från Överkalix. Där finns välbesökta laxtrappan, som bjuder besökaren ett storslaget scenario av laxar som har som mål att slutligen nå lekplatserna. Varje år tar sportfiskare laxar upp mot tjugo kilo, detta på en vacker plats utan motsvarighet.


Explore Jockfall

Följ med på guidade turer i Svenska Lappland och Jockfall sommar som vinter. De djupa skogarna, bergen, mäktiga älvarna och rika djurlivet inbjuder till storslagna naturupplevelser. Turer med vandring, cykling, paddling, snöskovandring och skidåkning erbjuds. Läs mer på: www.explorejockfall.com


Boende i Jockfall

Stugorna i Jockfall är väl utrustade. Sedan 2017 finns 4 lyxutrustade stugor för upp till 6 gäster vardera. De har 3 dubbelrum, vardagsrum med soffa, stolar och TV, matplats, badrum/dusch, kök med matlagningsutrustning, kyl och frysskåp och en stor veranda med utsikt mot Jockfallet.

I Jockfall finns även plats för både husvagnar och husbilar. På ett kort promenadavstånd finns bastu & jacuzzi, som du kan boka för att slappna av och njuta av livet. På kvällen, framför den sprakande elden, i midnattssol, kan du få uppleva tystnaden, en unik avkoppling som får dig att må bra ända in i själen.

Läs mer >>