Dansbandsveckan i Överkalix 2024

Dansbandsveckan i Överkalix 2024 den 25 - 29 juni. Sveriges nordligaste Dansbandsvecka bjuder på härlig dansmusik på tre olika dansbanor, professionell dansundervisning, underhållning av artister och en massa roliga aktiviteter runtomkring!

Utöver härlig dansbandsmusik bjuder vi garanterat på Sveriges finaste utsikt, då våra boenden och dansbanor är belägna i den vackraste natur som vårt avlånga land har att erbjuda. Vid denna tid på året umgås vi med midnattssolen – sommarens oändliga ljus – som innebär att solen inte går ned under horisonten utan håller oss sällskap hela tiden, även när vi dansar in i natten!
Hjärtligt välkomna till Överkalix!

Biljetter

För information om program och biljettköp besöker du Dansbandsveckans egen hemsida, du hittar den här: dansbandsveckanioverkalix.se/

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer