För besöksnäringen

Visit Överkalix drivs av Överkalix kommun och framtagen i projektet Överkalix, platsen är utmärkt för turism som finansierats av Överkalix kommun med stöd av regionalt projektbidrag av Länsstyrelsen i Norrbotten. Tillsammans med besöksnäringen vill Överkalix kommun utveckla en långsiktig och hållbar destinationsutveckling, som är internationellt konkurrenskraftig och därmed skapa ett mer attraktivt Överkalix för våra besökare, men även för de som bor och verkar i kommunen.

Har du några synpunkter eller frågor runt webbplatsen? Kontakta: visit@overkalix.se eller ring 0926-740 00 (kommunens växel). 

Vill ni också synas på VisitÖverkalix?

Erbjuder ert företag/förening boende, aktiviteter eller fika/matservering till besökare? Då kan ni fylla i formulären nedan för att synas på webbplatsen. Har ni både boende, mat och aktiviteter fyller ni samtliga formulär.   

Det är helt kostnadsfritt att synas på Visit Överkalix. Behöver ni stöd att fylla i formuläret? Eller hjälp att skriva en säljande text? Klart vi hjälper er! Hör av er till visit@overkalix.se ring 0926-740 00 (kommunens växel). 

 

 

 

Vad erbjuder ni?

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer