Lägg till fika/matställe

Kontaktuppgifter till dig som fyller i formuläret
Vi hjälps åt att skapa en god service till besökaren

För att få synas på visitoverkalix.se förbinder ni er att svara upp på förfrågningar inom 48 timmar. Vi vill att det ska vara en god service för den besökare som kontaktar er, så återkom inom två dygn till den person som kontaktat er via e-post eller telefon för exempelvis en bokningsförfrågan.

Ert godkännande av att materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte för fika-/matställen på www.visitoverkalix.se.

Ert godkännande av att materialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte för fika-/matställen på Visit Överkalix sociala medier.

Godkänner ni att texter och bilder kan komma att justeras för bästa anpassning och resultat för www.visitoverkalix.se samt för Visit Överkalix sociala medier? Det vi kan komma att justera kan exempelvis vara: Justering av ljus och färgtoner i bilder,beskärning av bilder eller språkliga förändringar i texten (vi ändrar inte innehållet).

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer