Jockfalls fiske och fritidsanläggning

Anläggningen är den mest välbesökta och ligger 4 mil norr om Överkalix centrum. Upplev jockfallet, som bjuder på ett storslaget scenario av laxar som har som mål att slutligen nå lekplatserna. På denna plats har sportfiskare fått laxar upp mot tjugo kilo. Här finns vildmarksäventyret, spännande fiske, butik med enklare mat, fiskekort, fiskeredskap och restaurang med utsikt mot det mäktiga Jockfallet. I receptionen ges senaste informationen om fisket och goda fiske- och aktivitetstips. Möjlighet att hyra båtar, fiske- och vildmarksguider och få ett intyg på att man har passerat Polcirkeln.

Fiskekort
Fiskekort kan lösas på Jockfalls fiske och fritidsanläggning till Kalixälv (Ansvar Polcirkelns fiskevårdsområde), Ängesån och till Vallsjärv. I Jockfall finns även information om fiske av Gös.

Boende och camping i Jockfall
Sedan 2017 finns 4 lyxutrustade stugor/lägenheter, året-runt uthyrning, med plats för 6 gäster vardera. Lägenheterna har 3 dubbelrum, vardagsrum med soffa, stolar och TV, matplats, badrum/dusch, kök med matlagningsutrustning, kyl och frysskåp och en stor veranda med utsikt mot Jockfallet.

Vid sluttningen till Kalixälv finns sedvanliga stugor, 13 st, som är 25 kvm med 4 bäddar/stuga. I stugorna finns bänkar, bord, soffa och pentry, spis, köksutrustning och ett kylskåp med frysfack. Elvärme och el.

I Jockfall finns också plats för husvagnar, husbilar och tält. Intill finns servicehus med duschar, toaletter, bastu, enklare kök, tvättmaskin och kylskåp.

På kort promenadavstånd finns bastu & jacuzzi, som kan bokas för att slappna av och njuta av livet.

På kvällen, framför den sprakande elden, i midnattssol, kan man uppleva tystnaden med mäktiga Jockfallet i bakgrunden, en unik avkoppling som får alla att må bra ända in i själen.

Kontakta Jockfall
+46 (0)92660033
+46(0)70 246 41 52

info@jockfall.com
www.jockfall.com

Se mer av Jockfall: Klicka här