Storlappberget

Storlappberget erbjuder aktiviteter året om. På vintern kan du åka längdskidor på fina preparerade spår, susa nedför backen med slalomskidor eller i en pulka. Eller varför inte grilla en korv i den fina grillkåtan som finns i nära anslutning till bilparkeringen. Om du vill byta om till skidkläder, ta en dusch efter snöbollskriget eller besöka en toalett så finns det en servicebyggnad. Spåren är asfalterade och används även på sommaren för rullskidåkning.

För priser och öppettider av backen och servicebyggnaden besök Överkalix kommuns webbplats

 

Hitta till Storlappbergets skidanläggning:


Enklast är att ta sig till Storlappberget med bil. Strax norr om avfarten till Överkalix längs väg E10 svänger du av i vägskälet som är skyltat Talljärv, Skidanläggning, Rullskidbana. Efter cirka 900 meter ska du svänga vänster, vid skylten Skidanläggning. Fortsätt längs den vägen tills den tar slut, då kommer du fram till skidanläggningen. Varmt välkomna!

Naturkartan

Klicka på förstoringsfyrkanten nere till höger. Klicka sen på textsymbolen uppe till vänster så kommer en lista fram med information om många besöksmål i naturen kring Överkalix.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att fungera. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer